Personlig träning

Alla kan inte ha som mål att bli världsmästare i löpning. Däremot är det viktigt för alla att ha en bra kondition för att orka med en allt tuffare vardag.

Eftersom jag själv sprungit i hela mitt liv och tävlat sedan 7-års ålder är löpning för mig en självklarhet och ett måste för att jag ska fungera i min vardag.

Oavsett om du behöver hjälp att sätta igång och bygga upp en icke existerande kondition eller om du vill förbättra en redan bra kondition tror jag att jag med hjälp av min över 30-åriga erfarenhet av löpträning kan ge dig precis vad du behöver. Med ett träningsupplägg, som alltid är individuellt och där långsiktighet är ett nyckelord, kan jag hjälpa dig att nå dina mål och nå bättre resultat än du någonsin vågat hoppats på.

Men glöm inte bort att i slutändan är det DU som måste vara villig att svettas och att göra jobbet

1 st personlig träning

1,350 SEK

Passet innehåller löpteknikövningar samt intervallträning. Jag anpassar passet till din träningsbakgrund och kapacitet. Tanken är att ge dig ny inspiration, nytt tänk och kunskap att träna rätt så att du kan fortsätta utveckla din löpning från din nuvarande nivå.

1 st personlig träning

4 st personliga träningar

4,900 SEK

Passen innehåller löpteknikövningar samt intervallträning. Jag anpassar passen till din träningsbakgrund och kapacitet. Tanken är att ge dig ny inspiration, nytt tänk och kunskap att träna rätt så att du kan fortsätta utveckla din löpning från din nuvarande nivå.

4 st personliga träningar

10 st personliga träningar

12,000 SEK

Passen går att sprida ut på kort eller längre tid. Det bestämmer vi tillsammans när vi kör igång. Här får du även en kontinuerlig kontakt med mig där du får återkoppling och chans till att bolla dina känslor och tankar kring din träning på vägen.

10 st personliga träningar

12 st personliga träningar

13,500 SEK

Dessa 12 pass är också helt flexibla och kan spridas ut hur du vill men tanken är främst att försöka få en kontinuitet i din träning med mig mot ett specifikt mål.

12 st personliga träningar

Företagsträningar

Hör av dig om prisuppgifter och upplägg som passar för just ert företag.

Företagsträningar